İlçemiz Yunus Emre Ortaokulu'nda okul tanıtımı yapıldı

İlçemizde bulunan Yunus Emre Ortaokulu 8. sınıfta öğrenim gören ve öğrencilere yönelik imam Hatip okullarının tanıtımının yanı sıra Ekinözü Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin tanıtımı yapıldı. Okul tanıtımına müdür başyardımcısı Hasan Özcan müdür yardımcısı Esref CİN sosyal bilgiler öğretmenliği Ahmet Eldek biyoloji öğretmeni Akgül Işık katıldı.

26.05.2022 350

Her yıl yapılmakta olan okul tanıtım faaliyetleri kapsamında Ekinözü Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin tanıtımı için ilçe merkezinde bulunan Yunus Emre Ortaokulunda 8. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan okul tanıtımı sunusu eşliğinde müdür başyardımcısı Hasan Özcan'ın sunumuyla okul tanıtımı gerçekleştirildi öğrencilerin sorular sorması ile tamamlandı. Ev sahipliginden dolayı Yunus Emre Ortaokulu idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz. Okul tanıtım faaliyetlerimiz diğer okullarda da devam edecektir.

26-05-2022