PANSİYON BOYA VE TEMİZLİĞİ YAPILDI

Okulumuz erkek pansiyonunun iç cephesi Boya badana ve temizliği tamamlandı Ekinözü Belediyesi tarafından gönderilen boya ustası'nın ve okulumuz çalışanlarının yoğun çalışması neticesinde iç cephe boyası tamamlandı.

Pansiyon binası boyanın ardından detaylı yıkandı. Nevresimlerin ve perdelerin yıkanması ile birlikte okul pansiyonu pırıl pırıl oldu.

23.08.2022 194

Okulumuz erkek pansiyonunun iç cephesi boya badana ve temizliği tamamlandı. Ekinözü Belediyesi tarafından gönderilen boya ustası'nın ve okulumuz çalışanlarının yoğun çalışması neticesinde iç cephe boyası tamamlandı.

Yeni eğitim yllına hazırlık çalışmalarımıza katkısından dolayı Ekinözü Belediye Başkanlığına, her zaman desteğini ve rehberliğini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve hizmetli personelimize teşekkür ediyoruz.

23-08-202223-08-202223-08-202223-08-2022